Jöhet egy egészséges könnyed fogás uzsonnára a gyerekeknek? Még jobb lesz, ha többet készítesz, mert a felnőttek is imádni fogják!

 Hozzávalók:

  • 10 dkg CIVITA kukoricaliszt
  • 2 db tojás
  • 3 dl vaníliás rizstej
  • 2 db alma
  • 2 dl CIVITA kukoricaolaj
  • fahéjas porcukor a tálaláshoz

 Elkészítés:

  • Először elkészítjük az alma bundájának tésztáját.
  • Ehhez keverd sima sűrű állagúra a kukoricalisztet a tojásokkal és a rizstejjel.
  • Az almákat hámozd meg, karikázd fel, és távolítsd el a csumáját.
  • Egy serpenyőben forrósítsd fel a kukoricaolajat.
  • Az almakarikákat mártsd bele a tésztába, és azonnal tedd a forró serpenyőbe.
  • Amint a szélei aranyszínűre színeződtek, fordítsd meg a szeleteket.
  • Fahéjas porcukorral tálald, és fogyaszd még melegen