Jöhet egy egészséges könnyed fogás uzsonnára a gyerekeknek? Még jobb lesz, ha többet készítesz, mert a felnőttek is imádni fogják!
Hozzávalók:
- 10 dkg CIVITA kukoricaliszt
- 2 db tojás
- 3 dl vaníliás rizstej
- 2 db alma
- 2 dl CIVITA kukoricaolaj
- fahéjas porcukor a tálaláshoz
Elkészítés:
- Először elkészítjük az alma bundájának tésztáját.
- Ehhez keverd sima sűrű állagúra a kukoricalisztet a tojásokkal és a rizstejjel.
- Az almákat hámozd meg, karikázd fel, és távolítsd el a csumáját.
- Egy serpenyőben forrósítsd fel a kukoricaolajat.
- Az almakarikákat mártsd bele a tésztába, és azonnal tedd a forró serpenyőbe.
- Amint a szélei aranyszínűre színeződtek, fordítsd meg a szeleteket.
- Fahéjas porcukorral tálald, és fogyaszd még melegen